Tjänster

Personlig tränare - fysisk & mental styrka

PT PERSONAL

INDIVIDUELL

Personlig Träning passar både dig som är nybörjare och behöver hjälp att komma igång, och dig som vill komma vidare i din träning eller har specifika mål med träningen. Personlig Träning kan innehålla alltifrån individuellt anpassat träningsprogram, mentalträning till rådgivning gällande kostupplägg. Tillsammans sätter vi upp mål och gör sedan träningen så effektiv, säker och rolig som möjligt.

PT GROUP

PT GRUPPER

Kanske är ni en grupp som har satt upp samma mål. Genomföra en tävling, viktnedgång eller bara göra något bra tillsammans. Vi genomför träningen tillsammans men där var en av er får personlig vägledning efter sina egna förutsättningar.

PT FAMILY

FAMILJE YOGA

PT WORKPLACE

WORKER

På ett lekfullt och nyfiket sätt, utan tvång, måsten och prestation får ni som familj möjlighet att mötas i en avkopplande stund. Möjlighet att utveckla er kommunikation, förståelse/repsekt för varandra, stärka självkänsla, öka kroppsmedvetenheten och mycket mera.

YOGA & MASSAGE STORY

YOGA STORIES

I små barngrupper berättar vi en historia där barnen få vara delaktiga genom olika rörelser. Antingen genom att "likna" ett djur eller sak eller genom att massera varandra. Sagorna är mellan 10 - 30 min. Passet avslutas alltid med att barnen får ligga ner och slappna.

PT ONLINE

DISTANCE

Livet är tight ibland och det finns inte alltid tid eller möjlighet att klämma in för mycket. Därför finns även möjligheten att få en egen PT Online. Du skriver och läser när du har tid. Första tillfället kan vi ses fysiskt eller pratas vi på telefonen för att få fram ett underlag för träning. Därefter kommer du löpande få uppföljning, tips, utvärdering och uppmuntran mot ditt mål via mail.

15 min kan räcka för att minska sjukfrånvaron. Vi kommer till ditt jobb och får alla att röra på sig för att förebygga t ex axel och nackbesvär. Inget ombyte för träning och alla kan vara med. Enklare blir det inte.

PT EVENT

EXCLUSIVE

Utifrån er önskan förbereder vi  träningsdagar/event.  Allt från en fjälltur på flera dagar där en guide följer

med. Till hela enskilda timmar/dagar fyllda med mental och fysisk träning. Begär offert.

PT PARTNER

FRIENDS

Tillsammans med din partner, livskamrat, arbetskompis antar du en utmaning att jobba tillsammans och uppnå gemensamma mål. Vi använder oss av övningar där vi arbetar med, ömsom mot varandra för att stärka oss.

Priser 2019 Tag kontakt för mer info.

Me Active Sweden AB 556840-1540 Namn 135, 832 93 Frösön

Tel: +46706803028

E-mail: marie@meactive.se