HUR

Personlig tränare - fysisk & mental styrka

DO IT FOR YOURSELF

FYSISK TRÄNING


Fysiskt mående,

Alla vill vi må bra! Vad är då må bra? För många av oss är det att känna att vår kropp fungerar smärtfritt och att vi orkar med våran vardag. I dagens mer stillasittande liv så rör vi oss mindre och mindre och behöver träna/underhålla kroppen för att vi skall hålla. Beroende på vad vi har för olika mål i livet så behövs olika mängd och variation av träning/underhåll. Detta är inte alltid så lätt att veta hur man gör för att må bra.

MENTAL TRÄNING


Mental inställning,

Viljan och tron är grunden till det mesta! Vill du så går det mycket lättare och du ökar dina chanser enormt med att lyckas att nå dina mål i livet.

Hjärnan är så skapad att den inte skiljer mellan vad som är sant eller falskt. Den tror på dig och litar på det vi känner är verkligheten! Vad händer då om vi styr våra känslor och sinnen till att göra den bilden positivt och se möjligheter. Vi ökar våra chanser att må bra och nå mål. Du blir vad du tänker!

HELHET


Helheten,

Genom att mixa träning och positivt tänkande så ökar du chanserna direkt att må bättre. Tillsammans kartlägger vi ditt nuvarande läge, tar fram ett önska läge och därefter lägger vi upp en plan på hur du har möjlighet att nå ditt mål.


Att tänka på är att det är inget ”quick fix” att ändra vanor som tagit år att skapa. Det är i sig ett stort jobba att bryta den och sen skapa nya vanor. Det krävs tid och jobb!


PERSONLIG TRÄNING - HUR?


Varje människa är unik och behöver sin egen väg till utveckling för att få de bästa förutsättningarna. Därför genomför vi första träffen en livsstilsprofil för att jag som PT vill få en så bra bild som möjligt hur din livsstil ser ut. Vi kompletterar detta med en hälsodeklaration för att se att det inte finns några medicinska hinder och för att se om vi behöver anpassa träningen. Samt att vi tar fram ditt ”vill”/mål och dina förväntningar på mig som PT. Därefter kan jag sy ihop ett personlig träningsprogram med mål och del mål.


När vi fastställt ett träningsupplägg som passar just dig börjar vi med att göra lite olika tester för att hitta utgångsläget. Detta för att se vad vi har att utveckla och hur utvecklingen framskrider.


Framöver träffas vi i och jobbar mot ditt mål, jag ger dig kunskap, inspiration och vägledning. Med jämna mellanrum reflekterar mot utgångsläget vs. nuläget för att uppmärksamma din utveckling. När du väl nått ditt uppsatta mål är det dags att underhålla, eller sätta högre mål eller välja ett nytt mål att sikta mot. Ditt vill styr oss framåt!

Me Active Sweden AB 556840-1540 Namn 135, 832 93 Frösön

Tel: +46706803028

E-mail: marie@meactive.se